Nå er det drøye to måneder siden vi holdt pressekonferanse om Jakten på bolyst. Det har vært en meget spennende og tettpakket periode for oss og nå ønsker vi å komme med en status på hvor vi står i dag.

Stort engasjement, mye humor og kreative innspill under folkemøtet i Hasvik i februar.

I vinter har vi gjennomført folkemøter i alle de fem kommunene som skal ha bolystuka i 2018. Det har vært et imponerende oppmøte og engasjement på disse møtene. I etterkant har det blitt plukket ut lokale komitéer som sammen med Finnmark Fotballkrets skal planlegge innholdet for de forskjellige bolystukene og kreativiteten ser ikke ut til å ha noen tak. Komitéene består av et mangfold med ressurspersoner fra forskjellige generasjoner, yrker og organisasjoner i kommunene. Utover våren vil det gjennomføres tre nye møter i hver kommune hvor de lokale komitéene skal fortsette planleggingen og spikre det endelige programmet i sine kommuner.

I denne perioden har vi også hatt møter med partnere for å se på konkret innhold og deres bidrag under gjennomføringen av bolystukene. Denne prosessen fortsetter i perioden som kommer og vi opplever samarbeidsklimaet med våre partnere som fantastisk godt. Det faglige innholdet og alle ressursene som partnerne våre legger i Jakten på bolyst er uvurderlig for oss. Hele prosessen med Jakten på bolyst har vært utrolig inspirerende for oss i Finnmark Fotballkrets og vi gleder oss enormt til fortsettelsen!

Følg oss gjerne på sosiale medier for oppdateringer, informasjon og konkurranser:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.